View RSS Feed

CrocodiluDiluDilu

Barcaholicul anului

Rate this Entry
Adminul a inchis threadul dar m-am strecurat aici, pe geam
In primul rand felicitari barcaholicului anului 2010 care isi merita din plin noua titulatura!!!
Nu mai putine felicitari lui Bogdan, care, stim cu totii ... ce-i a lui, e a lui!
In ceea ce-l priveste pe Crocodil, el se bucura ca in 2010 a gasit aceasta comunitate in care se simte ca ... crocodilul in apa si este recunoscator ca asa cum el a vrut sa faca parte din ea, si ea, comunitatea, l-a acceptat - faptul ca a fost propus pentru barcaholicul anului o demonstreaza.

Submit "Barcaholicul anului" to Digg Submit "Barcaholicul anului" to del.icio.us Submit "Barcaholicul anului" to StumbleUpon Submit "Barcaholicul anului" to Google

Tags: None Add / Edit Tags
Categories
Uncategorized

Comments

 1. Constantin Lascu's Avatar
  Felicitari!
  Nu doar castigatorului, ci voua, tuturor barcaholicilor. Voi sunteti castigatorii, voi barcaholicii! Sunteti deschizatori de drumuri, aveti entuziasmul de care e nevoie pentru misiunea asta grea. Aveti printre voi oameni cu experienta in navigatie, care sa va ajute. Si va doresc din suflet sa (re)creati in Romania traditia navigatiei de placere. Sunt convins ca dintre voi se vor afirma expertii in constructia de nave, in predarea si perfectionarea navigatiei, ca voi veti fi cei care vor purta numele tarii pe mari si oceane.
  Felicitari, castigatorilor!
 2. Vali's Avatar
  Felicitări pentru toţi cei 3 barcagii ai anului 2010, Bogdan, Kiru si Vincenţiu, care nu cred că pot fi departajaţi de nişte cifre seci, care reprezintă cel mult cercul de prieteni al fiecăruia . Fiecare are farmecul şi particularităţile proprii, si īmpreună reprezintă la superlativ spiritul veşnic tānăr al barcagiului, omul care īşi păstrează visul nautic īn ciuda mediului social contorsionat care ne sufocă zilnic. Mă bucur īncă o dată că am avut norocul să cunosc asemenea oameni valoroşi, după atāţia ani īn care lumea bărcilor de la noi a fost populată exclusiv de patroni snobi, braconieri, proxeneţi sau traficanţi de ţigări .
 3. Delafluviu Guzi's Avatar
  Wow , Vicentiu e laureatul de la Oscarul sau Nobelul de la Barcaholic al anului.
  Daca tot a postat acolo Vicentiu, imagini cu viata de la bordul bricului, sugerez ca ar trebui sa-i fixam pe epoleti si simbolul "armei" barcaholic.ro , in cadrul unui ceremonial !
 4. gvincentiu's Avatar
  Multumesc de felicitări şi promit să ţin stindardul barcaholic sus, oriunde m-aş duce, la fel ca şi colegii mei. Urmānd exemplul "primului" e timpul să predau ştafeta unui alt barcaholic, pe 2011 şi să-mi retrag participarea pentru timpul ce va veni. Ştiu că sunt mulţi, mai pregatiţi şi mai buni īn acest domeniu.
  Tot aici mulţumesc celor care au apreciat īn primul rānd munca şi rezultatul mai ales, propunāndu-mă şi susţināndu-mă apoi. Sper că am dat un exemplu bun, prin visele pe care le-am avut (şi realizat, Izvor 5), prin cele care le am (şi le realizez Izvor 1) şi prin cele care le voi avea (Izvor 3, Izvor 7 şi Izvor 11). Ne īntālnim la Salonul Nautic de la Baneasa!!!
 5. byteworks's Avatar
  Ma adaug si eu la felicitari pentru toti cei trei, recunosc ca i-am urmarit constant in toate posturile lor, citite de la cap la coada. Pe onor locul prim Vincentiu il cunosc personal desi prea putin, pe Bogdan doar virtual dar cu sarmul lui te face sa i te simti aproape, cat despre Crocodil tot asa numai din ce bine scrie, si prin tranzitivitate cunoscandu-l, tot prea putin, pe al sau prieten de aventuri Mike (ultima data ne-am intalnit in varful partiei la Humor!).
  Vivat!