E o idee. Chiar si pentru cei de mai departe. O iesire cu familiile si cu ce are fiecare de plutit, daca are.
Inca un lac bantuit de monstri si duhuri http://stiri.zoot.ro/Lacul-Cincis-blestemat,233566.html
Ce ne facem fratilor?
Asadar, ce planuri barcaholice aveti sezonul asta?
călătorului îi stă bine cu drumul
E o idee. Chiar si pentru cei de mai departe. O iesire cu familiile si cu ce are fiecare de plutit, daca are.
Inca un lac bantuit de monstri si duhuri http://stiri.zoot.ro/Lacul-Cincis-blestemat,233566.html
Ce ne facem fratilor?
Last edited by menestras; 10 May 2010 at 06:46 PM.
in vara asta, ca in fiecare an pe Cincis are loc o regata de kaiac-canoe. Poate ar fi o ocazie buna de intalnire.
Cat despre ce vreu eu sa fac vara asta:
1. sa-mi fac un kaiac stich 'n glue
2. sa invat macar bazele navigatiei cu vele
3. sa particip la TID
4. sa organizez o iesire de incalzire pentru TID de sub barajul de la Izbiceni pe Olt, varsarea in Dunare si coborare 1-2 zile pe fluviu
5. sa fac un concurs pe Herastrau cu o proba-doua si pentru amatori cu premii frumoase
6. sa imbarlig suficienti kaiacisti bucuresteni sa facem un club, sau macar sa ne combinam la o infrastructura (peridoc, hala de constructie si pastrat barcute) etc.
7. sa il bag pe Catalin (sportiv de-al meu) in lotul olimpic de juniori
"Fii tu insuti schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume"
Planuri barcaholice:
Sa iau examenul de categoria B
Sa navighez pe veliere cat mai mult
Sa cumpar un caiac cu pedale accesorizat pentru pescuit (scuuuump tata, trebuie umpluta pusculita bine)
Sa particip la TID (cu pedale sau fara)
... si in general sa stau cat mai putin cu picioarele pe pamant
![]()
Last edited by Rolias; 11 May 2010 at 12:36 AM.
Heading south !
...Vorbea cineva de stitch&glue ?
...Am vrut sa fac un vapor, dar cu cele doua maini stangi ale mele... de 2 saptamani in coace...TOT KAYAK IESE !!!...asa ca ma limitez doar la atat !
...si apoi, bineinteles... la spart in figuri la TID !
(U)P.S. sa nu uit...l-am sunat duminca pe Impaiatu sa-i spun ca numele "Orgasmul Apelor" e deja rezervat !![]()
Last edited by Delafluviu Guzi; 11 May 2010 at 07:23 AM.
Eu ...noi ( Blue Marine Yachts ) , ne propunem ca in vara asta sa cream un echipaj puternic pentru noul Swan 42 , sa participam la cateva curse in Marea Neagra cu ea , sa o ducem cu bine in Sardinia , la Cupa Rolex , sa ne clasam bine acolo si sa fim mandri de primul pavilion romanesc ce va flutura la un asemenea nivel . Ne mai propunem sa cream cel putin cativa zeci de absolventi ai cursurilor RYA , sa organizam croaziere si regate , sa imbunatatim performantele barcilor noastre si ale clientilor nostri .Ne mai propunem sa mai aducem cateva barci noi in Romania , oricat ar fi de greu .
Si ne propunem sa ne bucuram de mare si de vele pana haaat...tarziu in toamna , cand vom trece la partea de petreceri si festivitati .
FAIR WINDS !
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii .
(asta mi-a placut asa de mult ca am preluat-o de pe forumul motociclism.ro )
Can you handle life ? Ideea e sa mori tanar , dar cat mai tarziu posibil.
In vara asta fac tot ce-mi trece prin cap ... adica ii las pe altii sa se dea pe ape, ca eu is satul. In schimb am sa bag carca la greu la hamaleala, ca peste 1 an - 2 sa pot sa spun si eu ca Robert vorba lu' Artanu "Ba, am cu ce!"
.
forum www.capcompas.ro , comunicare pertinenta in domeniul nautic
Am sa incerc sa supravietuiesc. Daca imi iese, la anul voi avea mai multa experienta si voi supravietui si la anul, si tot asa.
mai pun o caramida in Mangalia ... mai trag de o vela ...
Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat ...
Bookmarks