Results 1 to 3 of 3

Topic: despre barci si motoare 4 timpi second hand

Default despre barci si motoare 4 timpi second hand

Buna dimineata . As dori sa achizitionez o ambarcatiune second hand cu motor si peridoc . Nu sunt un priceput si ca urmare as dori cateva sfaturi in legatura cu cumpararea acesteia. Este adevarat ca Mercury este un motor mai slabut in comparatie cu Honda Evunrude etc ? La barca ce ar trebui sa verific cand o cumpar ?Multumesc anticipat pentru sfaturi .

2.  

Salut si bine ai venit printre Barcaholici.

Mai jos citeva sfaturi culese in aproximativ 2 ani de "bantuit" pe acest forum.

1.- ai nevoie de permis "Cat. D" ptr. o barca mai mare de 2,5 m si motor peste 5 CP (Ape Interioare).
    2.- la ce vei folosi barca ... pescuit !?(cu prieteni) sau mini vacante/iesiri in natura cu familia.
    3.- spatiu "depozitare si siguranta" ptr. barca, motor si peridoc.
    4.- taxe ptr. intretinere si reparatii barca, motor si peridoc (inmatriculare, asigurare RCA, ITP ).
    5.- despre motoare parerile sunt impartite, nu uita ca toate sunt scumpe la piesele de schimb.
    6.- cit despre ce sa verifici la barca ...... integritatea structurala, fara osmoza la cele din fibra,
    flotabilitatea s.a.m.d., dar nu te grabi vei primi multe sfaturi de la barcagii, doar asteapta.

4.  

Am permis categoria D . Barca respectiva imi trebuie pt pescuit si bineinteles plimbari pe Dunare .

Alte topicuri asemănătoare

1. Informatii despre constructori si designeri de barci
    de x_petrolist īn topicul Construcţia de bărci
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 4 Oct 2010, 08:09 PM
  2. kit comanezi pentru motoare de barci Suzuki si Yamaha
    de nmmarine īn topicul Accesorii, Echipamente, Instrumente
    Ultimul post: 1 Oct 2010, 12:15 PM
  3. Marine-Shop, magazin online cu accesorii pentru barci si motoare
    de nmmarine īn topicul Accesorii, Echipamente, Instrumente
    Ultimul post: 13 Jul 2010, 06:40 AM
  4. magazin cu accesorii pentru barci si motoare
    de nmmarine īn topicul Dealeri de Echipamente, Accesorii, Piese de schimb, Materiale de constructie
    Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 16 Feb 2010, 03:42 AM
  5. Răspunsuri: 1
    Ultimul post: 4 Aug 2009, 11:01 AM

Tags for this Thread

Bookmarks