@mihaif99...sper ca sa nu umblu la pinten...proba pe apa este decisiva !...v-om vedea !
O sa folosesc un motor Honda BF 15 hp-4T(poza)
![]()
si eu sunt confuz in legatura cu cocoasa care ii zici tu pinten . respectiv de la intersectia chilei cu oglinda . din teoria de mecanica fluidelor ideea este de a incerca sa obtii niste linii de curgere cit mai netulburate in imediata apropiere e corpului barcii , dar poate asa se nasc marile inventii ( TOATA LUMEA STIE CA UN ANUME LUCRU ESTE IMPOSIBIL DE DEMONSTRAT ....SI TOTUSI SE MAI GASESTE UNUL CARE NU STIE...ENSTEIN)
@mihaif99...sper ca sa nu umblu la pinten...proba pe apa este decisiva !...v-om vedea !
O sa folosesc un motor Honda BF 15 hp-4T(poza)
![]()
Libertatea e' mai scumpa ca toate....!
un motor super de aproximativ 50 kg , plus , niste benzina , trebuie sa stea bine , B A F T A !!!
daca vrei pot sa-ti dau de proba un yamaha 25VM - 25hp la 48 kg cizma de 20 inchi
@mario38...nu-i rau !!![]()
daca este plecat in probe , si -i merge bine nu ne mai baga in seama
Mda, probabil ca acum petrece....piratul!
Nicidecum ! Mai am de facut cate ceva pe la ea !
Vremea extrem de calda mi-a "dat peste labute "
"Lansarea" va fi ...cred ioo...pe la sfarsitul saptamanii viitoare ! Pana atunci o sa mai vin cu ceva poze din "procesul de productie" !
Sunt la faza, cand oricare particica care intra in componenta RIB-ului este transpus pe sabloane...numerotat ...catalogat ,cu explicatia de rigoare in detaliu, pentru ca ,la urmatoarea barca sa-mi fie mult mai usor. Pana acum , am peste 20 de sabloane din PFL sau carton, 2 matrite principale .4 secundare , si cateva desene in detail cu asezarea lor !
Asa ca colegilor ...nu dati "navala"!Promit ca va tin la curent !
Deocamdata "piratul" i-si linge ranile !!![]()
Last edited by bratulescu; 23 Jun 2012 at 06:05 PM.
Bookmarks