De astazi am inceput sa-i dau "pedale"....
Deci...m-am apucat de chituit modelul , din care v-oi construi terminatia tuburilor..
De data aceasta o sa folosesc un adeziv bicomponent (baza+intaritor) de la Bostik ,acelasi folosit de constructorii de la Zodiac ,iar ca material folosesc PVC tip sandwich de 900gr\m...
Libertatea e' mai scumpa ca toate....!
De astazi am inceput sa-i dau "pedale"....
Deci...m-am apucat de chituit modelul , din care v-oi construi terminatia tuburilor..
Cam asa ceva m-am gandit....
te rog , denumirea exacta a adezivului , daca se poate
@ Bratulescu
M-am uitat pe site-ul Bostik si ceata totala, nu m-am dumirit cu ce ar merge , apoi am gasit asta;
Information From ShipStore.com | Zodiac Inflatable Boat Fabric Glue and Repair Instructions | GLUE from the ShipStore.com ™ on-line catalog.
Ceata e si mai groasa. Nu ne spui numele adezivului?
Vinycol 1520 de la Bostik ....adeziv bicomponent ! Asta-i !![]()
Last edited by bratulescu; 4 Apr 2012 at 08:33 PM.
multumesc , poate o sa avem sansa sa ciocnim un pahar vreodata in viata
Cu mare placere ! Vinu-l dau ioo !!
Multumesc si eu,
acum iertare daca insist dar am gasit asta in fisa tehnica
"BOSTIK 2402 ADHESIVE will bond natural, polychloroprene, nitrile, butyl, Hypalon and polyurethane
rubber surfaces, rigid PVC, wood, metal, leather, etc. It can be used as a heat-resistant adhesive for
decorative laminated plastics, and is particularly useful in the construction of inflatable products such as
boats, balloons, etc.....
MPORTANT: It is not recommended that BOSTIK 2402 ADHESIVE be used on plasticised PVC because
of the possibility of plasticiser migration"
eu credeam ca poliplan sau orice alta foaie de prelata armata, este PVC plastifiat. Sa inteleg ca materialul din care lucrezi este considerat PVC rigid, sau este altceva decat PVC?
Uite o treaba !....stai pe calculator 20 min .....ma duc la "atelier" si ma duc sa ma uit ce scrie exact pe cutie ! OK ? Eventual i-ti pun si o poza !
Bookmarks