Dupa telefonul primit de la Costin am ajuns la concluzia ca prezentarea ofertei de turism de aventura publicata de mine are o formulare care s-a inspirat din oferta de 1 Mai a lui Costin prezentata pe site-ul lui si pe al meu (adica am preluat poza cu pionieri postata initial de Costin). Avand in vedere ca am fost contactat de Costin si dupa o analiza facute de mine am ajuns la concluzia ca este corect sa afisez oferta cu o altfel de prezentare pe care o sa o atasez in cursul zilei de astazi.
Pentru Costin: am primit cu bucurie multumirile tale pentru faptul ca am postat oferta ta pe site-ul meu si iti doresc succes in indeplinirea tuturor planurilor pe care le ai pe viitor. Imi cer scuze ca am folosit in oferta mea poza cu pionieri care a aparut initial in postarea ta si iti recunosc meritul de copyright.
Singura precizare pe care o fac este vis a vis de continutul ofertei mele pentru programul 1 Mai care este total diferit de al tau si sper ca intelegi ca nu este vorba despre o concurenta neloiala.
Bookmarks