Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 39 of 39

Topic: Accesorii simple, ieftine si ingenioase "Home-Made", pentru caiac.

Quote Originally Posted by gvincentiu View Post
    E prima oară când aud că materialul este impermeabil dar trebuie ferit de apă ! De reținut, poate voi fi și eu în postura de a-mi face huse "impermeabile"
    Nici eu nu mi-as fi imaginat. Si totusi asta s-a intamplat. Noroc ca fiind atata de ieftin materialul (parca 6 lei metrul liniar, de 1.20 metri latime) am luat mai mult si mi-a mai ramas, suficient incat sa imi mai fac un cockpit-cover. Oricum, de data asta stiu lectia, intai am sa spat materialul si am sa il las la uscat ca sa intre la apa cat are el chef, apoi ma pun pe treaba, cand stiu ca s-a "stabilizat".
    Dar materialul nu "trebuie ferit de apa", ci doar trebuie luat in calcul ca la prima udatura isi micsoreaza dimensiunile. Plus ca eu am pus capacele cu stratul siliconizat catre interiorul caiacului, pentru ca am observat ca daca faceam invers, capacul sarea mult mai usor de pe cockpit.

Quote Originally Posted by CrocodiluDiluDilu View Post
    Cum a fost pe Nera? Pe ce portiune v-ati dat?
    Pe Nera a fost cam frig. Duminica dimineata era un grad afara si aveam 6 grade in cort. A plouat doua nopti din trei, si doua zile din trei.
    De dat, ne-am dat de la cantonul Damian la Sasca Romana, de unde am fost incarcati in niste camionete si transportati la Sopotul Nou, de unde ne-am dat din nou pana la cantonul Damian. Deci am parcurs traseul "clasic", dar din doua bucati.

Senior Member hoinar's Avatar
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    268

Daca ai chef si timp mai povesteste...am auzit ca a cazut cineva si Oana si a pierdut padela incercand sa ajute?

O zi senina si blanda,
    Radu

Da, s-au pierdut cu acea ocazie doua padele, una a Oanei si una a fetei care a fost in dificultate. Ulterior, Dragos a gasit o padela Bic, din pacate insa padela Oanei a ramas pe undeva pe Nera. Apropos, se ofera recompensa motivanta daca o gaseste cineva
    Eu nu sunt prea mare povestitor, si nici nu vreau sa anticipez povestea turei pe care Oana o va posta pe blogul ei (pentru cine nu stie, acesta este Romania vazuta din caiac ).

Membru in Haita cu padele Delafluviu Guzi's Avatar
    Locația
    52249 Eschweiler Germania
    Posturi
    1.485
    Blog Entries
    1

Quote Originally Posted by hoinar View Post
    ...
    1. De data asta chiar nu m-am rugat .... nu stiu de ce, dar eram cumva linistit, aveam doar gandul ca asta e, daca s-a dus s-a dus, am prieteni care sa imi dea o padela imprumut daca raman fara .....
    Pe drum am stat de vorba cu Ancuta despre o gramada de chestii interesante -e drept ca la dus am avut un sfert din timpul de la intors -
    A fost o ocazie buna sa constatam ca si SUBI are calitati sportive.
    Ii multumesc ingerului care a fost prin preajma ca nici de data asta nu a folost ocazia ca sa imi pedepseasca neghiobia

O zi senina si blanda,
    Radu
    Eu ma refeream Radu, la metanoia & rugaciunile de multumire de dupa... pentru ca Dumnezeu si mai ales IngerulpazitoralPadelei si-au indeplinit ( poate si depasit) atributiunile, prietene .

6.  

Amenajarea unui atelier. Nu totul este home made dar am luat cateva sugestii de aici.

Extreme Garage Shop Makeover - Part 1, Presented by Woodcraft - YouTube

Mediterraneus Ponticus stavride's Avatar
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    711

Quote Originally Posted by gvincentiu View Post
    E prima oară când aud că materialul este impermeabil dar trebuie ferit de apă ! De reținut, poate voi fi și eu în postura de a-mi face huse "impermeabile"
    Dar daca iti faceai 2 pelerine de ploaie? Umblai in slip dupa cateva picaturi de ploaie? Umblai.
    Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

Mediterraneus Ponticus stavride's Avatar
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    711

Quote Originally Posted by BogdanTimisoara View Post
    Nici eu nu mi-as fi imaginat. Si totusi asta s-a intamplat. Noroc ca fiind atata de ieftin materialul (parca 6 lei metrul liniar, de 1.20 metri latime) am luat mai mult si mi-a mai ramas, suficient incat sa imi mai fac un cockpit-cover. Oricum, de data asta stiu lectia, intai am sa spat materialul si am sa il las la uscat ca sa intre la apa cat are el chef, apoi ma pun pe treaba, cand stiu ca s-a "stabilizat".
    Dar materialul nu "trebuie ferit de apa", ci doar trebuie luat in calcul ca la prima udatura isi micsoreaza dimensiunile. Plus ca eu am pus capacele cu stratul siliconizat catre interiorul caiacului, pentru ca am observat ca daca faceam invers, capacul sarea mult mai usor de pe cockpit.

Mai bine il speli inainte sa il croiesti.
    Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

Default scule home made

O idee de circular cu masa si o masa de frezat pe care si le poate face oricine:
    http://http://www.youtube.com/watch?v=FR94aheUe60
    Der mobile Frästisch im Einsatz - YouTube
    doua scule indispensabile pentru cine doreste sa-si faca strip-uri

Pentru cei pasionati de scule homemade :
    Woodworking for engineers
    I Build It Home Page
    Der beste Frästisch aller Zeiten ?! - YouTube ( o alta freza super tare)
    HomemadeTools.net -- Thousands of Homemade Tools
    Woodworking videos and projects. Woodworking for Mere Mortals: 2012 Videos ( simpatic tipul ....)

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Alte topicuri asemănătoare

1. "Gasit" Magazin cu accesorii de barca in Braila
    de calcaneu în topicul Construcţia de bărci
    Răspunsuri: 10
    Ultimul post: 3 Sep 2014, 11:44 AM
  2. Va invit pe blogul meu pentru a citi aventuri din "Lumea Apelor"
    de Eugen Cubassa în topicul Jurnal de bord
    Răspunsuri: 4
    Ultimul post: 26 Sep 2011, 11:55 PM
  3. Caiac demontabil Klepper in emisie "live"
    de barciinbagaje.ro în topicul Caiac, canoe, canotaj