Few cents of mine:
Daca aveti acces la cateva granule de carbid; as face niste pocnitori pentru seara cu o cutie de cafea care poate fi folosita de zeci de ori.Doua trei si cred ca macar noapte aia ati putea dormi. Evident, daca apar ursi, nu preventiv.

greutate totala pentru pocnit 3x/zi timp de doua saptamani, aprox 1/2 kg, volum 1,2 litri-0,75 litri
Am observat abia acum recitind; nu stiu la ce v-ar folosi hamace si scaune pliante. Au volume mari si adaugati la bagaj minim 4 kg. Nici un somn nu-i ca pe thermarest, chiar pe zapada. De mancat un caiacator mananca de obicei pe caiacul intors, la mijloc e masa, zona adiacenta se calareste confortabil.
Puteti mari dramatic bataia statiilor pe UHF/VHF urcand pe o inaltime sau la teren impadurit intr-un copac inalt. Daca sunteti pe HF, se schimba socoteala. Informati-va bine. O antena ground plane cu un cablu de 10-15 m atasabila statiei printr-o mufa bnc sau similar ar fi greu de inlocuit ca sa nu stai in copac de fiecare data cand vrei sa asculti sau sa transmiti. Sunt curios cum reincarcati acumulatorii statiilor, daca nu este planificat deja, poate un panou fotovoltaic flexibil cu regulator pentru tensiunea necesara. In State nu ar trebui sa fie o problema.
Mai important decat sa puteti filma, documenta. fotografia, este sa va intoarceti teferi si sa traiti aventura. Mie mi-ar ajunge un raport sub forma unui roman de citit la iarna

poze cu voi, mai avem. Echipamentele astea adauga si ele ceva kg.
Faceti inventar exact al echipamentelor, evaluati volume si greutati intr-un tabel si eliminati, eliminati, eliminati, orice kg care nu va este strict necesar.
Bookmarks