Page 51 of 224 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast
Results 501 to 510 of 2233

Topic: chemari si raspunsuri

Senior Member modi's Avatar
    Locația
    Atlantida de Sus , nitel mai jos de avatar !
    Posturi
    388

Quote Originally Posted by DoiNomazi View Post
    How is it goin', mate?...
    Just great bro ! Untill now .
    And , don't forget , keep your ..... nuts at the natural colours ! It's very important !
    Dati-ma la apa !!! Am rau de asfalt !!!

Locația
    Posturi
    388

Tot o chemare si-un raspuns se naste EXACT ACUM , in aceaste momente , intre mine si Radio ..... Am scris prea mult despre el zilele astea incat sa nu-i futizez nervii pe mess .......

Eu in Bucuresti , el restabilit in Chisinau , ..... nenorocitul asta de NET ne ajuta sa ne ''imbratisam'' si sa ne uram alea-alea .....

.................................................. ......................................

Ii dau linkul in care-l elogiez pe Barcaholic si-l las sa inteleaga ce m-a facut sa-l initiez . Primesc dupa niscaiva minute un sec : "Boule!!!'' ..... Baaaaah , da' tot mi-e dor de tine ! Altfel , ..... esti bine ? Ai tai ?

Si initiem un ''dialog'' muzical din care , a nenumarata oara in viata mea , descopar ca-n preajma astuia iubesc limba rusa .

Ma testeaza cinic cu Diana Gurtskaya , intr-un clip de-o sensibilitate fara de masura :https://www.youtube.com/watch?v=PWzpcoDuPJc

.................................................. .....

Infige fierul rosu in trairile mele de om normal , sarman traitor pe Terra cu "Mama Liuba'' ( asigurandu-ma ca a vazut el ca tipa din spate n-are chiloti . Si ca cica tre'sa fiu foarte atent , sa nu-mi scape ACEA CLIPA , UNICA , la care asta se vede ! ) : https://www.youtube.com/watch?v=Ouf151l7mSs

.................................................. .....

Si decide bezmeticoid sa-mi buverseze total orice simtamant de ordin crestin ce ar putea indrazni sa-mi dea tarcoale-n noaptea asta cu : https://www.youtube.com/watch?v=ZzKSnrB3arw , clip din care nu inteleg nimic normal in afara de minutul 1 , secunda 40 , in care se pare ca-i pomenit intr-un context absolutamente .... chilotzistic ....... master OBI WAN KENOBI !!!!!! ...... WTF ?????

.................................................. .......................

Pe bune , care n-ai un Radio ..... sa-ti cumperi , mah ! In timp vei constata stupefiat ca iubesti limba rusa !

s-a facut stufat topicu' asta... da' tot e mai mishto, asa, la liber, decat rautatzile de altadata... vad ca voi bantuiti ca vedeniile in noapte... ziceai ca ternetu' nu e bun, modi... pai, fara el, treceau 2 saptamani pana iti ajungea cate un "like" de pe o parte pe alta a garlei...

gata, am bagat iedu' la temperaturi inalte si am primit bilet de voie sa ies intr-o permisie virtuala... inca o butelca de Zacapa XO e gata sa moara pe acorduri de Bob Marley... ouale colorate zambesc frivole, inghesuindu-se unul peste altul in farfuria din centrul mesei... borshul de miel cashtiga marathonu' in fiecare an... e aproape gata... bun, nu e chiar miezu' noptii inca, da' gestu' si apetitu' conteaza...

noi sa fim sanatosi... nu stiu cum e la fiecare dintre voi, da' pe mine ma ustura pan' la maduva chemarea dorului de duca...
    DoiNomazi aka "Seasick & Grumpy", aflati intr-o perpetua TraveloTherapie

Locația
    Posturi
    388

borshul de miel cashtiga marathonu' in fiecare an... e aproape gata... bun, nu e chiar miezu' noptii inca, da' gestu' si apetitu' conteaza...

noi sa fim sanatosi... nu stiu cum e la fiecare dintre voi, da' pe mine ma ustura pan' la maduva chemarea dorului de duca...
    Io nu stiu de cat bate orologiu' tau americanesc , da'pe la noi pe-acilea cica ..... a INVIAT deja ! De fo ora jumate ! Probabil ca i s-a si vindecat buricu'!
    Amu cre'ca fuge tare inspre voi sa invie si p-acolo ..........

Cat despre DORUL DE DUCA , jumate - cel putin - din insomnia ce ma chinuieste din asta vine .......
    Cata vreme ne-o dorim si traim pentru asta putem cu mandrie afirma ca nu suntem "pioni" mintiti c-o ratiune si-o vointa impusa de terte forte ....... https://www.youtube.com/watch?v=nwJ_V9kt16Y

Quote Originally Posted by modi View Post
    Io nu stiu de cat bate orologiu' tau americanesc , da'pe la noi pe-acilea cica ..... a INVIAT deja ! De fo ora jumate ! Probabil ca i s-a si vindecat buricu'!

Cat despre DORUL DE DUCA , jumate - cel putin - din insomnia ce ma chinuieste din asta vine .......
    Cata vreme ne-o dorim si traim pentru asta putem cu mandrie afirma ca nu suntem "pioni" mintiti c-o ratiune si-o vointa impusa de terte forte ....... https://www.youtube.com/watch?v=nwJ_V9kt16Y
    din ciclu' "scris la liber in spirit de gluma"...

'te bre acasa, ca te vaz' om batran... n'ai familie, porc, gaini, pisica? la bautura tot asa scai esti? atarni intre scaunele intoarse pe mese, de nu poa' sa inchida astia carciuma... ne bate Iulian ca i-am tocit linoleumu' de pe barcaholic fara sa zicem nimic util despre barci... tu macar mai scapi o vorba de'o fibra, de'o aia, ca vaz' ca te pricepi... mai o poveste cu Radio si Dobre, ca ai talent cu galeata, eu cu ce drac ma scot cand o veni Iulian cu factura?...

si te mai si plangi de pistoanele alea calate... pai?...
    Last edited by DoiNomazi; 20 Apr 2014 at 02:53 AM.

6.  

Locația
    Posturi
    388

...... eu cu ce drac ma scot cand o veni Iulian cu factura?...
    Ma duc acum ...... N-auzi ca la mine a inviat ?

I must turn the page ....... Am mai facut-o de odinioara cu Metallica .... : https://www.youtube.com/watch?v=xEzWZCr___k . O realizare miraculoasa a baietilor ..... Credeam eu . Pentru ca nu faceau decat un cover al piesei de exceptie a lui .....

BOB SEGER ! O piesa de "dor si duca", cu trimiteri flagrante catre un ''Road 66'' si catre destine si destinatii prafuite ......... So , .... again , ..... TURN THE PAGE ! https://www.youtube.com/watch?v=XAbY2cmEsS0

................................

THX bro pentru gazduire in "Raspunsuri" . Cu tot cu belit mielu' am avut o seara frumoasa . Sa ai o viata la fel .

toate bune... placerea a fost de partea mea. Nu m-am mai simtit de mult asa bine si pentru o perioada atat de lunga pe barcaholic...

multumesc si eu.

Quote Originally Posted by modi View Post

Asa se intampla cu cei saraci cu duhu' dornici de afirmare.

Te inalti mai ceva decat un doctor in astro-fizica.

Eu cred ca inainte de a debita tot ce-ti vine pe limba, e bine sa lecturezi putin si sa vezi ca oameni de credinta si luminati care au crezut si au avut respect fata de credinta au lasat ceva folositor in urma.

Uite cateva exemple:

Georges Lemaître - Wikipedia, the free encyclopedia

Max Planck - Wikipedia, the free encyclopedia

William Thomson, 1st Baron Kelvin - Wikipedia, the free encyclopedia

Gregor Mendel - Wikipedia, the free encyclopedia

Michael Faraday - Wikipedia, the free encyclopedia

Robert Boyle - Wikipedia, the free encyclopedia

Blaise Pascal - Wikipedia, the free encyclopedia

René Descartes - Wikipedia, the free encyclopedia

Galileo Galilei - Wikipedia, the free encyclopedia

Johannes Kepler - Wikipedia, the free encyclopedia

Francis Bacon - Wikipedia, the free encyclopedia

Nicolaus Copernicus - Wikipedia, the free encyclopedia

In rest, Dumnezeu sa te ierte!
    Last edited by simba_the_sailor; 20 Apr 2014 at 06:33 PM.

@Simba Ar trebui sa nu ne grabim sa dam telefon la "inchizitie" pana nu intelegem cum si ce gandesc cu adevarat reclamatii... Daca te referi la cele scrise de modi, pe care nu-l cunosc personal, te asigur ca in contextul de dincolo de bascalia unui dialog sugubatz, intr-un mesaj privat, a fost cel care, cu o aceeasi maiestrie literara ce da viatza amuzantelor dialoguri cu Radio si Dobre, mi-a vorbit serios si despre "Lumina" si "Pacea" acestei sarbatori, urandu-mi sa le inteleg si sa ma bucur de ele.

Si daca chiar vrei si trebuie neaparat sa dai cu piatra, poti s-o indrepti catre mine, doar unul din cei doi nomazi.

Pace, lumina, respect si un zambet cat de mic, tuturor...

Last edited by DoiNomazi; 20 Apr 2014 at 03:18 PM.

Doamne fereste, nu voi fi eu acela care sa arunce cu piatra! Este impotriva Sarbatorii de Pasti si a caracterului de crestin (smerenie, iertare, buna dispozitie, crez, compasiune, modestie)

S-au vazut pace si lumina, respect lipsa.

Sarbatori de Pasti fericite!

https://www.flickr.com/photos/9025586@N08/1812720844/
    Last edited by simba_the_sailor; 20 Apr 2014 at 06:35 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks