Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Topic: Club nautic SAN GIORGIO - va invita la GIURGIU

Geo2005 - doar sa nu-ti doresti prea multe ))). N-ai nevoie de niciun permis special. Doar daca iesi pe Dunare ca e zona de frontiera iti trebuie PG .

Am postat una mai clara mai sus. Din pacate o rezolutie mai mare nu primeste .....

Quote Originally Posted by gvincentiu View Post
    Poate nu vad eu bine?
    PS. O lasaţi aşa?
    Last edited by romel; 16 May 2013 at 10:53 AM.

Senior Member
    Locația
    Bucuresti, dar nu sunt mandru de asta
    Posturi
    181

Quote Originally Posted by romel View Post
    Am postat una mai clara mai sus. Din pacate o rezolutie mai mare nu primeste .....
    Nude asta era vorba...

mu-i asa, GV ?

Default Andocare la Dunare la doar 60 km de Bucuresti - Club nautic SAN GIORGIO

Revin cu poze noi de la pontonul nostru si cu noi facilitati pe care le oferim anul acesta :

- loc de parcare ;
    - gratar si loc de picnic cu mese ;
    - accesul pe ponton doar cu cartela ;
    - camere de supraveghere si posibilitatea de a vizualiza si conditiile meteo ;
    - acces wireless gratuit ;
    - membrii clubului beneficiaza de PG gratuit in baza legitimatiei de membru ;
    - rampa betonata de acces la apa ;

In curand ( dupa ce trec ploile ) noul ponton de 19 m lungime va fi lansat la apa si astfel vom oferi noi locuri de andocare si cazare . Detalii pe Clubul Nautic SAN GIORGIO .
    Membrii clubului au acces gratuit pe sectorul romanesc al Dunarii ( in baza avizului Politiei de frontiera ) tot anul fara anuntare prealabila !!!!

Va asteptam cu drag !
    Fotografii ataşate Fotografii ataşate dbconstruct 183.jpg‎   dbconstruct 187.jpg‎   dbconstruct 192.jpg‎   dbconstruct 180.jpg‎   dbconstruct 176.jpg‎  

Default Cu apa la cote de inundatie

Desi Dunarea a ajuns la cote maxime "noi totusi plutim " in tip ce toti ceilalti sunt sub ape
    Fotografii ataşate Fotografii ataşate IMG_20140519_125123.jpg‎   IMG_20140519_125133.jpg‎  

6.  

Quote Originally Posted by romel View Post
    Desi Dunarea a ajuns la cote maxime "noi totusi plutim " in tip ce toti ceilalti sunt sub ape
    Confirm, am fost ieri la fata locului, cu prietenii nostri Bogdan B si Gabi H.
    Dunarea e ceva ce nu s-a vazut nici anul trecut, lucru care mi-a amanat putin planurile de a lansa barca peste 2 zile. Posibilitate exista, clubul are spatiu disponibil pentru barci, insa panta de lansare la apa e putin cam aglomerata din cauza apelor mari care au concentrat in acest loc ambarcatiunile.
    Mi-a placut locul care e in dezvoltare vizibila, mi-a placut omul care conform proverbului, "il sfinteste" .
    Asa ca daca in acest weekend nu voi fi pe Dunare, sigur lansarea barcii mele va fi saptamana viitoare.
    Sezon frumos la toata lumea !

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Alte topicuri asemănătoare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul post: 24 Apr 2012, 04:11 PM
  2. Marine-Shop va invita la Salonul Nautic Bucuresti 29 Februarie -04 Martie ROMAERO
    de nmmarine īn topicul Dealeri de Echipamente, Accesorii, Piese de schimb, Materiale de constructie
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 26 Feb 2012, 09:35 AM
  3. Sambata la padela : Giurgiu- Oltenita
    de Florio īn topicul Caiac, canoe, canotaj
    Răspunsuri: 62
    Ultimul post: 11 Nov 2010, 01:33 PM
  4. Club nautic in Mangalia
    de rou01 īn topicul Probleme legislative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul post: 14 Sep 2010, 05:30 PM
  5. Cu barca pe Dunare (zona Giurgiu)
    de remyx īn topicul Īncepători şi visători