Geo2005 - doar sa nu-ti doresti prea multe))). N-ai nevoie de niciun permis special. Doar daca iesi pe Dunare ca e zona de frontiera iti trebuie PG .
Revin cu poze noi de la pontonul nostru si cu noi facilitati pe care le oferim anul acesta :
- loc de parcare ;
- gratar si loc de picnic cu mese ;
- accesul pe ponton doar cu cartela ;
- camere de supraveghere si posibilitatea de a vizualiza si conditiile meteo ;
- acces wireless gratuit ;
- membrii clubului beneficiaza de PG gratuit in baza legitimatiei de membru ;
- rampa betonata de acces la apa ;
In curand ( dupa ce trec ploile ) noul ponton de 19 m lungime va fi lansat la apa si astfel vom oferi noi locuri de andocare si cazare . Detalii pe Clubul Nautic SAN GIORGIO .
Membrii clubului au acces gratuit pe sectorul romanesc al Dunarii ( in baza avizului Politiei de frontiera ) tot anul fara anuntare prealabila !!!!
Va asteptam cu drag !
Desi Dunarea a ajuns la cote maxime "noi totusi plutim " in tip ce toti ceilalti sunt sub ape![]()
Confirm, am fost ieri la fata locului, cu prietenii nostri Bogdan B si Gabi H.
Dunarea e ceva ce nu s-a vazut nici anul trecut, lucru care mi-a amanat putin planurile de a lansa barca peste 2 zile. Posibilitate exista, clubul are spatiu disponibil pentru barci, insa panta de lansare la apa e putin cam aglomerata din cauza apelor mari care au concentrat in acest loc ambarcatiunile.
Mi-a placut locul care e in dezvoltare vizibila, mi-a placut omul care conform proverbului, "il sfinteste".
Asa ca daca in acest weekend nu voi fi pe Dunare, sigur lansarea barcii mele va fi saptamana viitoare.
Sezon frumos la toata lumea !
Bookmarks