Results 1 to 8 of 8

Topic: Barca in Bucuresti Tineretului

Thumbs up Barca in Bucuresti Tineretului

Acum cativa ani, cineva incepuse sa constriasca un velier din tabla in zona poligonului auto de langa sala polivalenta. Aveti careva idee cine era acel individ ?
    A disparut barca, mare barca, mereu m-am intrebat cum o sa o care. Cred ca a disparut de vreo 2 3 ani de zile.
    Azi am fost sa mananc o coada de peste la Giurgiu si surpriza, am vazut barca stand pe dunare. Conditzia in care se afla e.....groaznica. Am sa atasez 2 poze....si daca cineva stie ceva, sa impartim pe aici informatziile.
    Fotografii ataşate Fotografii ataşate 1239551895707.jpg‎   1239551906179.jpg‎  

Senior Member Vali's Avatar
    Locația
    Galati
    Posturi
    2.250

Eu stiu doar ca e Spray-ul 55 de care a intrebat si Mircea mai demult, are si o poza pe site-ul lui Roberts. Sper ca proprietarul sa nu fi fost fortat de imprejurari sa nu se mai ocupe de ea, fiindca s-au investit multa munca si multi bani in constructie.
    forum www.capcompas.ro , comunicare pertinenta in domeniul nautic

Asta e barca, e lovita la prova si s-a lovit si frecat de un scondru, e la fel de neterminata si pe dunare la galatzi unde pluteste. Cred ca nu mai are fonduri omul sau ceva sigur s-a intamplat, din nefericire.

la Giurgiu, scuze

Senior Member Vali's Avatar
    Locația
    Galati
    Posturi
    2.250

Barca e foarte mare, eu ma sperii numai cand ma gandesc cata munca a fost la ea. Important e sa nu fi avut omul probleme de sanatate, ca restul se rezolva, numai sanatatea nu . Ar fi interesant sa aflam povestea barcii si a omului care a facut-o, fiindca nu-i de colo constructia unui asemenea gigant.
    forum www.capcompas.ro , comunicare pertinenta in domeniul nautic

6.  

Senior Member
    Locația
    BUCURESTI & Marina Mangalia
    Posturi
    791

L-am cunoscut pe constructor , acum 5-6 ani , cred , cand barca era inca in Bucuresti. Era un francez......
    FAIR WINDS !

Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii .
    (asta mi-a placut asa de mult ca am preluat-o de pe forumul motociclism.ro )

Can you handle life ? Ideea e sa mori tanar , dar cat mai tarziu posibil.

Care mai stiti pe unde mai e barca asta? Ati mai vazut-o pe undeva?

Default anul trecut

la Giurgiu

Tags for this Thread

Bookmarks