Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Topic: Salonul nautic 2014

Quote Originally Posted by Don Basilio View Post
    sambata pe la 2-3 e bine, hai baieti, mi cu viata!
    Da maestre, si eu am fost astazi impreuna cu cei mai apropiati dintre prietenii nostri, care si-au putut face timp.
    Ne-am distrat, ne-am intalnit cu expozantii cu care deja ne cunosteam (mai putin domnisoarele de la vinuri), am comentat ce era de comentat si am targuit accesorii, ca barci aveam.
    Dupa care am ochit un local si am facut ce stiam mai bine, dand de lucru la ospatari si aducand un tonus vesel impreuna cu o suita de decibeli greu de tolerat .
    Mergem si sambata, ce-i greu ?

P.S.
    Aceste expozitii sunt an de an mai slabute intr-adevar. Eu ii apreciez pe expozanti, care prin eforturi proprii se straduiesc sa apara totusi in Salonul Nautic. Pana la urma e un prilej sa ne mai vedem, sa mai discutam. E criza si se simte; si ei ar veni in numar mai mare, cu produse mai multe, daca le-am cumpara noi. Noi suntem in criza, deci vrand-nevrand si ei. Asta-i socoteala !

Senior Member
    Locația
    Mangalia
    Posturi
    160

Eu trec maine in jurul orei 17 prin Bucuresti si voi face o escala pe acolo, sper sa gasesc si magazine de accesorii, problema mea din Mangalia.

Florio...ai dreptate cu P.S.-ul ...e criza ,doar ca daca tot e asa...sa mai lase un pic adaosul mai 'moale' si atunci nu ne mai indreptam spre alte surse ...Asta asa off topic ....

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
    No Whistling on Board.
    Mariners have long held the belief that whistling or singing into the wind will "whistle up a storm".
    InDaKat
    KingFisher

Am fost si eu ieri,mi -a placut(a fost primul targ nautic )Am fost intersat mai mult de cursuri de perfectionare ptr absolventi cat C D si S.Anul trecut am fost pe Marea Neagra cu domnul comandant Sandu(Lindor) doua zileM-as multumi si cu 1/2 zi daca gasesc pe cineva de pe barcaholic( am inteles ca dnul comandant pleaca in voiaj) care are ambarcatiune sa mai invat cate ceva despre navigatie de la dansul, si poate o mica plimbare de cateva ore.
    Vant bun!

Volumul http://www.barcaholic.ro/f2/marea-sete-2684.html se poate cumpara la Salonul Nautic 2014 de la standul Constantin Sailing. De asemenea functionează īn continuare formularul de comandă online: Marea Sete, de Dorin Chis
    Life in colour!

6.  

inteleg ca ramanem fara sindrofie.

Senior Member
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    948

Noo!
    Cred ca lumea are treburi de rezolvat de nu mai intra pe forum, dar la insistentele mele de a ne intalni ieri dupa amiaza, toti spuneau ca ne vedem sambata.
    Deeci? La pranz la Romaero!

Am fost ieri pana la urma si m-am intalnit cu Adirian.n care era pe picior de plecare, apoi cu Costantin Lascu de la care am cumparat Marea Sete a Crocodilului si in cele din urma l-am gasit pe Lipan cu care am mai dat o tura inainte de plecare.
    Se pare ca voi veni si astazi dupa pranz, mai putin pentru salon si mai mult pentru intalnirea cu Barcaholicii!

Eu cu un amic l-am vizitat vineri !
    Sa zic ca nu mi-a placut barcile ??...as fi ipocrit !...dar preturile sunt astronomice, pentru cei mai multi dintre noi

Dintre cele mai multe barci....mi-au placut rulotele
    Fotografii ataşate Fotografii ataşate IMG216.jpg‎   IMG217.jpg‎  
    Libertatea e' mai scumpa ca toate....!

Quote Originally Posted by ciby View Post
    Noo!
    Cred ca lumea are treburi de rezolvat de nu mai intra pe forum, dar la insistentele mele de a ne intalni ieri dupa amiaza, toti spuneau ca ne vedem sambata.
    Deeci? La pranz la Romaero!

Am fost ieri pana la urma si m-am intalnit cu Adirian.n care era pe picior de plecare, apoi cu Costantin Lascu de la care am cumparat Marea Sete a Crocodilului si in cele din urma l-am gasit pe Lipan cu care am mai dat o tura inainte de plecare.
    Se pare ca voi veni si astazi dupa pranz, mai putin pentru salon si mai mult pentru intalnirea cu Barcaholicii!
    Zici tu, dar n-ai venit . Te-a cuprins 8 martie cu vertij si n-ai avut scapare.
    Eu m-am angrenat cu diverse figuri barcaholicesti, de la caiacisti de tip Radu-Hoinar, Zaad, motoristi de genul Pupezica si AdiLa, velistii i-am intalnit joi intre prieteni dar si astazi printre expozanti.
    Constantin mi-a facut cadou o steluta de mare, si asa, cu cadoul in dinti, am plecat catre fete sa inchei ziua de 8 martie.
    Last edited by Florio; 8 Mar 2014 at 08:13 PM.

Senior Member
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    948

Vertij, nevertij, cert este ca s-a lasat cu o mare parere de rau ca n-am putut sa va insotesc. Ma mancau degetele sa va sun dar m-am gandit ca o sa-mi fie mai rau!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Alte topicuri asemănătoare

1. Salonul Nautic International
    de Nakasone īn topicul Discuţii pe uscat
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 11 Mar 2013, 01:07 PM
  2. Salonul nautic
    de gexy īn topicul Bărci agrement cu motor
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 20 Jan 2013, 02:03 PM
  3. Intalnire la Salonul Nautic
    de Admin īn topicul Organizări īntālniri și ieșiri pe apă
    Răspunsuri: 162
    Ultimul post: 7 Mar 2011, 02:36 PM
  4. Invitatie gratuita la Salonul Nautic!
    de yachting pleasure īn topicul Jurnal de bord
    Răspunsuri: 95
    Ultimul post: 7 Mar 2010, 01:27 AM
  5. Salonul Nautic
    de Smokey īn topicul Jurnal de bord
    Răspunsuri: 17
    Ultimul post: 30 Jul 2009, 05:43 PM

Tags for this Thread

Bookmarks