Page 2 of 12 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 11 to 20 of 118

Topic: Sfaturi achizitie barca pneumatica

Mie mi se pare ca s-a intervenit la ea și după Cum spuneai avānd īn vedere presiunea mare m-a făcut sa renunț

Īmbinările din imagine așa or fi din fabrica? Ca parcă se vede lipici īn exces

Mai caut, dacă aveți vreo sugestie ar fi binevenita. Buget pana īn 2000 și un pic pt second. Quicksilver, zodiac, allroundmarine

Intre o barca din cele enumerate second și un kolibri nou ce ați alege?

Junior Member
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    25

E aceeasi barca sau o chinezarie? Sigur nu-s din fabrica, la alea nu se vede nimic si banuiesc ca-s facute de niste masini nu da un nene cu pensula cu lipici pe ele.. Eu as cauta un hypalon, lasand la o parte diferenta de calitate la material, cred ca exista si o diferenta de calitate la manopera si celelalte materiale folosite decat la PVC..

6.  

E aceeași barca, la prima vedere nu părea vreo problema, dar cānd colo īnăuntru leopardul. Hypalon mă scoate tare din buget.

Ma bag si eu in seama, sper sa nu supar cu nestiinta mea, dar cred ca la 450 euro iti cumperi una noua cu podina....eu am un amic care vinde o Kolibri de 3 m cu 400 euro si este din 2011 barca....Eu am achizitionat acum cateva zile o barca NAvigator AD 250 cu podina de aluminiu si chila gonflabila la 1700 lei, noua! Deci cred ca se poate si pentru fishion

Pentru acelasi gen de iesiri mi-am cautat si eu barca. Ce am cautat, la sfatul cunoscatorilor, a fost o barca de 4m - si mai mare. Ei bine am gasit un Kolibri de 3,8.
    Chiar daca eu ma joc cu un motor de 4 cp, oglinda barcii suporta un 20 cp.
    Acum. Parerea mea este ca trebuie sa cresti bugetul pentru barca la ce putin 1000 euro. O barca sub 4 m pe langa faptul ca nu iti ofera siguranta pe valuri te va enerva pentru ca nu vei avea loc in ea. Pe langa cele 4 persoane, vei avea: lada frigorifica cu apa, bere, fructe.... Rezervor de combustibil pentru motor, ocupa si el spatiu... si uite tot asa....
    In concluzie: barca de 4 metrii! Marca, materialul, numarul de camere de siguranta, banii.... Nu te poate ajuta nimeni.
    Iti tin pumnii sa gasesti ce iti place!

Senior Member
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    104

Quote Originally Posted by fishion View Post
    E aceeași barca, la prima vedere nu părea vreo problema, dar cānd colo īnăuntru leopardul. Hypalon mă scoate tare din buget.
    Am o barca extrem de solida si bine intretinuta, cu podina din aluminiu , la 3,3 m,chila gonflabila. D
    aca te intereseaza,da-mi o adresa de mail ptr. foto,etc,din Bucuresti

Quote Originally Posted by Baba Paul View Post
    Ma bag si eu in seama, sper sa nu supar cu nestiinta mea, dar cred ca la 450 euro iti cumperi una noua cu podina....eu am un amic care vinde o Kolibri de 3 m cu 400 euro si este din 2011 barca....Eu am achizitionat acum cateva zile o barca NAvigator AD 250 cu podina de aluminiu si chila gonflabila la 1700 lei, noua! Deci cred ca se poate si pentru fishion
    Kolibriul amicului e cu chila gonflabia? Despre navigator am citit pe forumuri ca n-ar fi lucrate asa bine.

Page 2 of 12 FirstFirst 123456 ... LastLast

Alte topicuri asemănătoare

1. Sfaturi achizitie barca pentru inca un incepator
    de Radu M īn topicul Īncepători şi visători
    Răspunsuri: 30
    Ultimul post: 8 Mar 2016, 11:40 AM
  2. Sfaturi de inceput - Achizitie-Verificare-Exploatare
    de Marin.Constantin īn topicul Īncepători şi visători
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 15 Oct 2015, 10:13 AM
  3. sfaturi achizitie barca
    de crapteam īn topicul Barca mea