Page 5 of 12 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 41 to 50 of 118

Topic: Sfaturi achizitie barca pneumatica

Ce stiti de motoarele selva? Sunt fiabile?

Senior Member ghrt's Avatar
    Locația
    Bucuresti
    Posturi
    417

Pentru mare trebuie permis indiferent de putere.
    Pe de altă parte, multe motoare de "5" CP au de fapt mai puţin de limita în kW - adică mai puţin de 4.93 CP. Fără a mă pricepe, un nene inginer mi-a explicat că limita aia e calculată teoretic, în practică lucrurile pot sta diferit. Deci contează ce scrie la rubrica kW pe plăcuţa de pe motor.

Quote Originally Posted by bc74abs View Post
    Varianta light pe care o am eu a fost o promotie la acel moment, un set de vreo 18 barcute. Suna si vorbeste cu dl. Serghei Grosu de la kolibri boats (gasesti nr tel pe site), care e un tip de nota 20, foarte amabil si saritor. Raspuns la intrebarea ta ai aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=u0WoVkX8hbA
    Prietenul meu care are jago 320, acum vreo 2 ani a trecut la barca rigida de care nu a fost multumit si vandut-o si ghici ce barca si-a cumparat... tot jago 320. Dupa ce hotarasti ce barca iti cumperi mai ai o "piatra de moara": ce motor sa-ti iei. Dar asta e alta discutie.
    Motorașul tău ce cizma are? Am găsit 2 yamaha dar cu cizma medie și nu cred ca mi-s bune

Va rog incetati cu cizma "medie"....NU exista asa ceva dragilor......ce e asa de greu de inteles? Cred ca sunt 30 de topicuri care ating tangential subiectul asta......Cizma "medie" este un termen inventat de samsarii de motoare ca sa te prosteasca ca ar merge si asa si asa......dar nu e de loc asa ca sa zic asa
    Last edited by piesenoi111; 14 Mar 2016 at 06:03 PM.
    He knows not where he's going, For the ocean will decide, It's not the destination, It's the glory of the ride

Quote Originally Posted by fishion View Post
    Motorașul tău ce cizma are? Am găsit 2 yamaha dar cu cizma medie și nu cred ca mi-s bune
    yamaha f6 cmhs [f6c=6hp, s=short shaft, cizma scurta;] eu de aici il am: https://www.peapa.ro/produs/18352/Mo...ta-Yamaha.html
    dar se mai gaseste ... :http://www.probarca.ro/anunt/76613/1...MAHA-4-CP-.htm asta e cu cizma lunga [se vede piesa suplimentara de pe cizma]
    Last edited by bc74abs; 14 Mar 2016 at 08:39 PM.

6.  

Quote Originally Posted by piesenoi111 View Post
    Va rog incetati cu cizma "medie"....NU exista asa ceva dragilor......ce e asa de greu de inteles? Cred ca sunt 30 de topicuri care ating tangential subiectul asta......Cizma "medie" este un termen inventat de samsarii de motoare ca sa te prosteasca ca ar merge si asa si asa......dar nu e de loc asa ca sa zic asa
    Nu dați cu pietre domnilor învățăm și noi pe parcurs.

Scuze dacă a părut aiurea răspunsul meu.
    Departe de mine gândul asta. ...si tonul era în gluma....
    Nu vroiam decât sa subliniez neînțelegerea.
    Încă o data scuze
    He knows not where he's going, For the ocean will decide, It's not the destination, It's the glory of the ride

Quote Originally Posted by piesenoi111 View Post
    Scuze dacă a părut aiurea răspunsul meu.
    Departe de mine gândul asta. ...si tonul era în gluma....
    Nu vroiam decât sa subliniez neînțelegerea.
    Încă o data scuze
    Stai liniștit ca nu e cu supărare

Vă rog dacă știe cineva ceva de motoarele selva goldfish 4 timpi 4 cp, orice informație e prețioasă.

Este Yamaha 4cp sub acoperire! Identic cu Parsun, Genovo ... o mare familie fericita de gemeni. Vezi ca s-a mai discutat pe aici despre calitatea indoielnica Yamaha la motorasele mici si noi.
    Mai bine cauti 2t 5cp - Tohatsu, Mariner, Mercury (toate sunt Tohatsu) sau Yamaha astea sunt sigur motoristi f f bune, simple si nu trec de 19-20kg.

Page 5 of 12 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Alte topicuri asemănătoare

1. Sfaturi achizitie barca pentru inca un incepator
    de Radu M în topicul Începători şi visători
    Răspunsuri: 30
    Ultimul post: 8 Mar 2016, 11:40 AM
  2. Sfaturi de inceput - Achizitie-Verificare-Exploatare
    de Marin.Constantin în topicul Începători şi visători
    Răspunsuri: 0
    Ultimul post: 15 Oct 2015, 10:13 AM
  3. sfaturi achizitie barca
    de crapteam în topicul Barca mea