Daca pui si poze cresti cu 100% sansele ca cineva sa poata identifica modelul barcii .....Just my 2 cents
Buna ziua tuturor , ma numesc Cristi Nitu si sunt proaspat membru al grupului. Mai intai multumesc pt accept . Sunt pasionat de vanatoare si de pescuit , locuiesc in Bucuresti si de curand, in urma chinurilor indurate prin delta cu masina am hotarat sa-mi cumpar o barcuta . Am cumparat o barca pe care am gasit-o pe anunturi pe aici pe undeva , dar nu are pe ea nici o placuta de identificare , nu fabricant , nu greutate , nimic. Barca pare ca a participat in tineretea ei pe la ceva curse de viteza . Chiar daca o sa am ceva de lucru la ea ca sa o fac oarecum buna la toate ( nu ma intereseaza viteza in mod deosebit ) tot trebuie la un moment dat sa-i cumpar si un motor. Aici apar problemele ca nu ma pricep ce motor ar fi mai ok pentru barcuta mea care va merge de obicei cu 2 persoane si foarte rar cu 4. Ce stiu sigur este ca are L 4,4 m ; l 1,5 m si cam atat. Este conceputa pentru motor outboard si are comenzi la distanta . Daca cineva are o astfel de barca , va rog sa ma ajutati cu mai multe date despre ea si ce motorizare ar fi optima pentru plimbari pe apa si mers la pescuit . Nu stiu sa pun poze . Raspund la tel 0745 344 440 sau crishunter965@yahoo.ro. Multumesc anticipat . Daca am postat gresit va rog sa ma scuzati si rog adminii sa mute discutia unde trebuie.
Daca pui si poze cresti cu 100% sansele ca cineva sa poata identifica modelul barcii .....Just my 2 cents
He knows not where he's going, For the ocean will decide, It's not the destination, It's the glory of the ride
Cam astea ar fi pozele. Sper sa se vada ok.
Ceva nu este bine. Am urmat pasii descrisi la topicul cu pozele dar nu merge treaba se pare
Acuma sper ca am reusit.
Bookmarks