wow! sunt impresionat de volumul de munca depus. Mi-e clar ca ai pierdut multe ore in balcon....nu foarte eficient totusiNu-i bai, exista totusi pericolul sa nu mai iubesti barcile dupa experienta asta si este pacat. Ce vad acolo este numai balsa? Asta ar fi prima intrebare. A doua intrebare ar fi cat de mult iti doresti sa finalizezi proiectul? Opinia mea este ca vei pierde mai mult timp incercand sa rectifici decat daca o iei de la capat cu alt proiect. Din punct de vedere artistic mie imi place, este ceva inedit. Asa imi imaginez ca ar arata o barca facuta de...orci cred
sorry, elfii ar fi in celalalt capat al scalei. whatever vrei sa adaugi sipci transversale si sa castigi, sa recastigi formele line si cursive pe care ti le-ai imaginat. Parerea mea este sa folosesti sipculite foare inguste si cate capse este necesar sa le asezi perfect pe forma. In final le scoti, chituiesti si gata. Ma rog......ti-as recomanda s-o iei de la capat totusi. Procentual ai un 20% din barca finala acolo si ai inceput cu stangul. Este mai usor s-o iei de la capat corect decat sa continui. In final, fiind o ultrausoara, barca nu va fi echilibrata, pusa pe apa se va inclina. Daca acolo ai numai balsa mi-ai castigat respectul dar....dumnezeule! cata risipa de timp si bani!!! Cred ca esti foarte prins de microb si asta imi place. Cred ca esti foarte nerabdator si asta este o caracteristica a incepatorilor. Din planul tau in sectiune ma gandesc ca te-a inspirat o barca whitehall. O alegere extraordinara dar greu de realizat intr-un balcon. Te rog incearca un stick and glue. Este usor si necostisitor. Dupa ce castigi putina rabdare (pentru ca numai despre asta este vorba in definitiv) treci la un strip si gata, esti marangoz.
![]()
Bookmarks