Voi verifica in legislatia aferenta daca acest text de lege a fost abrogat/modificat/completat sau daca legea insesi a fost,sau nu, modificata.
Multumesc.
Da, este vorba despre doar Lacul Bicaz.
O sa incerc sa pun poze...daca le mai am pe telefon.
Am avut vreo trei barci cu vele și am navigat cu mai multe in ultimii 15 ani. Am permis C si D cu mentiunea S. Niciodata nu mi-a cerut nimeni permisul atita timp cit am circulat numai pe lacurile litorale (Siutghiol si Razim). Pe Dunare si pe mare s-a mai intimplat sa fie nevoie sa prezint permisul. Parerea mea este că imprietenirea cu capitanul portului este foarte fezabila pentru inceput, daca te limitezi la un singur lac (Bicaz?). Ulterior orice deplasare va fi conditionata de obtinerea permisului, dar deja capeti experienta si vezi altfel examenul.
PS Despre ce iola e vorba cu doua vele si doua catarge? Ai ceva poze?
Voi verifica in legislatia aferenta daca acest text de lege a fost abrogat/modificat/completat sau daca legea insesi a fost,sau nu, modificata.
Multumesc.
Da, este vorba despre doar Lacul Bicaz.
O sa incerc sa pun poze...daca le mai am pe telefon.
Din cat am fost pe Bicaz am observat ca vantul bate ... mai deloc, atunci cand ar fi placut de stat pe apa. Voi experimenta din nou in acest weekend.
Dimineata, de la ora 6 la ora 10 si seara intre 18-21 bate oricum, caci e briza de munte dinspre Ceahlau. Din pacate, ln acest w.e. nu sunt pe aproape. Mi-ar fi placut macar sa vad o lansare la apa a unei ambarcatiuni cu vele. La Baicu, pe partea cealalata a lacului aveti o plaja lina daca va incumetati sa bagati peridocul pe acolo (malul nu este conditionat
/amenajat si, fiind distanta cea mai mica de la mal la altul, curentul este un pic mai mare dar peisajul este fantastic. Si aveti si cazare la casutele de la Baicu. Dar si 12 km de drum forestier.
Nu pierzi nimic, merg in trecere la Bistricioara pentru o balaceala + SUP.
Aaa..fain! Deci vă dati si cu placa SUP. N-am avut disponibilitatea pana acum. Am trei caiace și mi se pare arhisuficient. De-as avea timp de alea !Noroc cu tură din Delta de Rusalii si de prietenul meu, domnul Noni care mi-a aprins focul iubirii de Delta, ca altfel as freca doar lacurile astea mici de prin împrejurimi.
![]()
Distractie faina!
Aaa..fain! Deci va dati si cu placa SUP. N-am avut disponibilitatea pana acum. Am trei caiace si mi se pare arhisuficient. De-as avea timp de alea !Noroc cu tura din Delta, de Rusalii, si de prietenul meu, domnul Noni care mi-a aprins focul iubirii de Delta, ca altfel as freca doar lacurile astea mici de prin imprejurimi.
![]()
Distractie faina!
Bookmarks