Veliere foarte ieftine ; oferte gasite si pareri

O barca interesanta, desi fara prea multa "istorie".
http://www.shock-wave.co.uk/huzar30/whychoose.htm
http://www.simplyachts.com/index.php
Au si o variata de 21'.

Foarte faina aceasta Huzar ! Am cautat de curiozitate sa vad la ce preturi se tranzactioneaza una "used " , si cu toata frumusetea ei, zau ca nu se inscrie in topicul "Veliere foarte ieftine" :)
Nici in cele ieftine.
Din pacate pentru mine, fiindca ma indragostesc repede si imi trece greu. De barci :)
 
Ai dreptate Florio, nu e in nici o categorie cu "ieftin" dar e noua si arata bine de asta am pus-o. Poate peste 20 de ani...
 
Nu uitati de barca mea care vreau sa o vand(chiar si in rate) ptr ca vara asta imi iau una mai maricica. Si nu cred ca am pus un pret prea mare, mai ales ca poate fi pusa pe apa oricand. Sta pe mal de 3 ani ptr ca nu am fost pe acasa vara,dar o toaletez acum in primavara,cand vin acasa si e frumusica rau vopsita.O vedeti la sectiunea 'barca mea'.are tot ce-i trebuie ptr iesit pe lac,mai putin motor,dar eu m-am dat cu ea asa vreo 2 veri. e acelasi model cu cea albastra din topicul asta,facuta la Galati. eu sunt f.multumit de ea,dar nu am avut destul timp sa ma ocup ca lumea de ea.
 

Ilustre Menstras, nu lipseste nici un zero!
Pretul este 1200 euro.

Vestea proasta este ca nu BARCA este de vanzare, ci NEGATIVUL pt. modelul respectiv.

Oricum , la 1200 euro este un pret ok, realizarea unui negativ te-ar costa cam tot pe acolo, la valoare de material. Daca mai pui si manopera , e chilipir curat - dar fara transport.
Daca te intereseaza trimite PM si putem negocia cu respectivii.
Dar orice negativ trebuie vazut (si pipait) pe de aproape :)
 

Back
Sus