Cumpar catamaran agrement

Buna doresc sa cumpar un catamaran de agrement pentru plimbari in delta dunarii si rog cunoscatorii daca ma pot ajuta cu site-uri din europa cu catamarane second hand intrucat la noi nu prea se gasesc si oferta este limitata.Va multumesc
 
Doctore'. Ca sa putem raspunde intrebarilor tale cat mai bine, voi incepe prin cateva intrebari generale. Tine cont ca scopul nu este de a te pune in dificultate. Marea majoritate a celor de aici vrea sa ajute. Nu extista raspouns gresit, iar "nu stiu", este un raspuns la fel de bun ca oricare altul.

Intrebari:
De ce catamaran?
Cam ce marime de catamaran ai vrea?
Cu vele, sau motorizata?
Ce motorizare?
Cat e de importante viteza (la ce viteze te astepti) ?
Cu cabine sau fara?

Intentia este de a determina ceea ce ai de fapt nevoie. Poate un catamaran de viteza sau poate ca de fapt ai nevoie de o ambarcatiune buna de vacante confortabile in delta impreuna cu familia. Ma mai intereseaza si clasa de pret. Si considerentele de ordin preactic, dar si necesitatea de a fi tractabila.

Pina acum, pentru mine cel puntin, ambarcatiunea perfecta pentru vacante in Delta Dunarii este ceea ce americanii numec "House Boat". Aceast tip ambarcatiune poarte fi in diverse configuratii: ponton, shallow vee, etc. Asta iti doresti?
 
Ultima editare:
Salut Mihai, multumesc pentru raspuns.M-ar interesa un catamaran gen ponton de 7-8 m lungime cu motorizare outboard intre 60-90 hp
fara cabina.Observ ca esti in Canada voi le aveti acolo sub denumirea de pontoon boats.In USA se gasesc foarte multe si la preturi foarte accesibile in jur de cateva mii de dolari cu tot cu motorizare si peridoc dar am inteles ca nu sunt omologate pentru europa daca le aduci si apoi ar mai fi pretul transportului care nu stiu din pacate cat m-ar costa.uite niste exemple ar fi PARTY BARGE, GILLGETTER,BENNINGTON, PALM BEACH.Din pacate nu prea am gasit in Europa decat noi la comanda dar care depasesc 25 de mii de euro.Pe mine m-ar interesa ceva second hand.Eu mai detin un vaporas de 16 m de 15 persoane o ambarcatiune rapida starcraft de 150 de hp si o barca laguna de 20 hp iar cu acest catamaran as acoperi cam tot ce ar dori un turist.
 
Din pacate nu prea am gasit in Europa decat noi la comanda dar care depasesc 25 de mii de euro.

.... cu acest catamaran as acoperi cam tot ce ar dori un turist.
Flow Boat

In caz de interes trimiteti un PM , cunosc directoarea.
Preturile sunt competitive si calitatea (cred, din ce am vazut) net superioara "pontoanelor" SUA
 
Ultima editare:

Back
Sus